Cadeau artikelen

Een reden om iemand bloemen cadeau te geven is niet zo moeilijk om te bedenken: u geeft niet alleen met iemands verjaardag of met Valentijnsdag bloemen cadeau, want bloemen cadeau geven kan eigenlijk altijd. En Blom en Blêd maakt het u wel heel gemakkelijk: bij ons kunt u namelijk allerlei soorten bloemen bestellen. Wij helpen u graag waar nodig!

Bloemen niet duur
De bloemen die u cadeau doet, hoeven niet duur te zijn: bij ons heb je al een mooi boeketje voor maar € 16,-. Omdat onze bloemisten enkel met kwaliteitsbloemen werken, krijgt u bovendien 7 dagen vaasgarantie. Belangrijk is dan wel dat degene aan wie u de bloemen cadeau doet, ze goed verzorgt.hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment cadeau bloemen.

Cadeaubonnen
Wilt u iemand verrassen met een mooi cadeau? Of wilt u iemand verrassen met een mooi boeket, maar weet u niet waar hij of zij van houdt? Dan zijn de cadeaubonnen van Blom & Blêd de ideale oplossing. De ontvanger mag bij ons zelf een mooie boeket uitzoeken! Wie wil dat nou niet! Meer weten over onze cadeaubonnen? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze bloemenwinkel.

Potterie

Potten en manden zijn meer dan een omhulsel voor je plant. Het is een belangrijke manier om sfeer en kleur mee te geven aan je tuin of vensterbank. Bij Blom en Blêd vind je een ruime selectie van grote en kleine potten en manden, voor binnen en buiten. Hier vind je een dwarsdoorsnede van ons assortiment. Kom in het plaatselijke Blom en Blêd-tuincentrum kijken voor een uitgebreider aanbod en een deskundig advies van onze medewerkers.